Pages

January 11, 2011

O noua jucarie - FL-500

Săptămâna trecută mi-am cumpărat o nouă jucărie care să mă susțină în activitatea creativă. Un kit portabil FL-500. Ce poate face, cum și cât într-un nou review cât de curând.


Până atunci, un portret al unei fete frumoase, Irina Băniță, cu care îmi face mare plăcere să lucrez. O fotografie realizată cu ajutorul acestui kit, duminică, în parcul Mogoșoaia.3 comments:

 1. cool,cat a costa jucaria?mi-ar tb 2-3

  ReplyDelete
 2. ..eu chiar astept detalii, sunt tentat sa cumpar un kit portabil dar inca nu am nici cea mai mica idee.. adica.. poate una singura :)) ce zici de alienbees 1600 cu baterie vagabond 2?

  ReplyDelete
 3. Alienbees cu vagabond am vrut sa cumpar si eu, imi plac chiar foarte mult, dar transportul este scump. Problema nu ar fi cu unitatea de blitz, ci cu power pack-ul care este foarte greu si conteaza la pretul transportului. Nu as spune ca am renuntat la ele, dar am gasit o solutie alternativa si e foarte ok.
  O sa pun cat pot de curand un review legat de FL500. Primul lucru pe care l-am observat a fost greutatea foarte mica kit-ului. Faptul ca e usor de transportat si ca mi-a încăput într-un rucsac de dimensiune medie, m-a bucurat foarte tare.
  La pachet vine si cu geanta (geamantan) de transport.

  ReplyDelete